دانش

ویژگی یک رستوران موفق از نگاه یک کارشناس برتر و نخبه کشور:

از نظر بنده یکی از شاخص ترین ویژگیهای یک رستوران موفق قابلیت تغییر پذیری و سرعت تغییر در شرایط خاص میباشد، گرچه برندینگ تاثیری بالایی در افزایش نرخ مشتری ثابت دارد ، اما بزرگترین تغییر در منو باید اتفاق بیفتد و هر چه در این شرایط منوی ساده و کوچیک باشد ،عملکرد بهتری دارد از این رو بیزنس کوچک و هوشمند بهتر عمل می کنند .و بیزنس های هوشمند که بازار آینده رو درک کنند موفق تر می‌باشند.

استاد مصطفی مر تضایی, سرآشپز مجموعه های موفق و بزرگی در کشور و سطح بین الملل بوده اند و قطعا نظرات کارشناسانه وی در عرصه موفقیت یک رستوران می تواند تاثیر بسزایی برای مدیران رستوران ها و تالارهای پذیرایی باشد .

 

 

کدخبر: 13008

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا