رستوران چیلای با مدیریت دکتر جهانگیری
.
شما مدرک تغذیه دارید در این مبحث به نکات مهم در کارتان چه اشاره ای دارید؟
با توجه به اینکه مدرک کارشناسی تغذیه دارم. و مهم تر از ون علاقه وافرم سالیانه سال هست. با اصول تغذیه ارتباط وسیعی رو برقرار کردم. سعی میکنم در عرصه (تِیستِر) بودن مثل سایرین نباشم. و از دید من یک تستر واقعی باید به موارد زیر اشراف کامل داشته باشه:
۱- سوای از حسّ چشایی که مهم ترین و حائذ اهمیتترین بخش هست از حس بویایی خوبی هم باید بهرهمند بود.
۲- غذاها را سر حوصله و با دقت کامل باید مزه کرد. و طعم های متفاوتی را که از هر غذا به شما دست میدهد. مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
۳- تمرین چشایی به این معنا و مفهوم است. که به جز داشتن حس بویایی و توصیف زبان مناسب از خوراکیها. نیاز به کام قوی نیز هست. که یک تیستر به آن دست میاید.
۴- مدرسه آشپزی و کلاسهای آموزشی سکوی پرش و پرتاب برای یک تیستر حرفه ای میباشد. و من خودم شخصاً اینکار رو کردم.
در پایان چه صحبتی دارید؟
در پایان ابتدای از خداوند سبحان تشکر میکنم. که در همه حال پشتیبان و حامی و یاری رسانم بوده و هست. و انشاءلله خواهد بود. و سپس از دوستان عزیزم که درخصوص بیگ مستر بیگ تستر همراه و همکارم هستند. سرکارخانم خان نژاد. جناب آقای حامد کوماهی از پرافتخارترین خبرنگاران جهان و جناب مهندس حمیدرضا بازاری تشکر ویژه دارم.
.
کد خبر: ۳۰