رستوران چیلای با مدیریت دکتر جهانگیری
مدرسه آشپزی و کلاسهای آموزشی سکوی پرش و پرتاب برای یک تیستر حرفه ای می باشد.

شما مدرک تغذیه دارید در این مبحث به نکات مهم در کارتان چه اشاره ای دارید؟
با توجه به اینکه مدرک کارشناسی تغذیه دارم. و مهم تر از ون علاقه وافرم سالیانه سال هست. با اصول تغذیه ارتباط وسیعی رو برقرار کردم. سعی میکنم در عرصه (تِیستِر) بودن مثل سایرین نباشم. و از دید من یک تستر واقعی باید به موارد زیر اشراف کامل داشته باشه:
۱- سوای از حسّ چشایی که مهم ترین و حائذ اهمیت ترین بخش هست از حس بویایی خوبی هم باید بهرهمند بود.
۲- غذاها را سر حوصله و با دقت کامل باید مزه کرد. و طعم های متفاوتی را که از هر غذا به شما دست میدهد. مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
۳- تمرین چشایی به این معنا و مفهوم است. که به جز داشتن حس بویایی و توصیف زبان مناسب از خوراکیها. نیاز به کام قوی نیز هست. که یک تیستر به آن دست میاید.
۴- مدرسه آشپزی و کلاسهای آموزشی سکوی پرش و پرتاب برای یک تیستر حرفه ای می باشد. و من خودم شخصاً اینکار رو کردم.
در پایان چه صحبتی دارید؟
در پایان ابتدای از خداوند سبحان تشکر میکنم. که در همه حال پشتیبان و حامی و یاری رسانم بوده و هست. و انشاءلله خواهد بود. و سپس از دوستان عزیزم که درخصوص بیگ مستر بیگ تستر همراه و همکارم هستند. سرکارخانم خان نژاد. جناب آقای حامد کوماهی از پرافتخارترین خبرنگاران جهان و جناب مهندس حمیدرضا بازاری تشکر ویژه دارم.
.
کد خبر: ۲۹
خبرنگار: حامد کوماهی
واکنش شما چیست؟






