طرز پخت پای اسپیک با کلم

پای اسپیک با کلم یک غذای اشتها آور و سیر کننده است که برای کل خانواده یک غذای عالی خواهد بود! پایه پای یک خمیر ظریف است که با پر کردن خوشمزه ای از کلم تازه، چاشنی شده با ادویه جات پر شده است!

طرز پخت پای اسپیک با کلم

آقای خبر: پای اسپیک با کلم یک غذای اشتها آور و سیر کننده است که برای کل خانواده یک غذای عالی خواهد بود! پایه پای یک خمیر ظریف است که با پر کردن خوشمزه ای از کلم تازه، چاشنی شده با ادویه جات پر شده است! پای تا قهوه ای طلایی پخته می شود و عطر آن خانه را پر از راحتی و گرما می کند! این پای را می توان هم به صورت گرم و هم سرد سرو کرد که باعث می شود برای هر میزی، چه یک شام معمولی و چه در جشن جشن، همه کاره باشد. پای اسپیک با کلم به خوبی با خامه ترش یا سس گوجه فرنگی تطبیق می یابد و همچنین می توان آن را با سبزیجات یا سبزی های تازه تکمیل کرد. سادگی آماده سازی و مواد موجود آن را به انتخابی ایده آل برای آشپزهای خانگی تبدیل کرده است!

.

مواد تشکیل دهنده:

● تخم مرغ ۷ عدد

● خامه ترش ۲۴۰ گرم

● آرد ۱۲۰ گرم

● بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

● روغن زیتون

● ۳۵۰ گرم کلم

● نمک، فلفل سیاه

● پیازچه

● پنیر ۵۰ گرم

● خامه ترش ۱ قاشق غذاخوری

● دانه کنجد

.

.

کد خبر: ۲۸۵