دستور العمل پای شیرینی پف با پنیر و بادمجان
پای شیرینی پف با پنیر و بادمجان یک غذای خوشمزه است. این پای برای ناهار و شام مناسب است و همچنین یک درمان نفیس در میز جشن خواهد بود.

آقای خبر: پای شیرینی پف با پنیر و بادمجان یک غذای خوشمزه است که ترکیبی از پوسته ترد و پر کردن ظریف است. شیرینی پف، به لطف سبکی و هوای آن، پایه مناسبی را برای پر کردن ایجاد می کند. بادمجان ها، از قبل پخته شده تا قهوه ای طلایی، اضافه کردن آب و طعم غنی، و پنیر فرآوری شده یا سخت به بافت خامه ای و عطر اشتها آور می دهد! در داخل پای، بادمجان ها به طور هماهنگ با پنیر ترکیب می شوند و یک کنتراست خوشمزه ایجاد می کنند. علاوه بر این، برای تأکید بر عطر ظرف، می توانید ادویه و گیاهان مانند جعفری یا پونه کوهی اضافه کنید. این پای برای ناهار و شام مناسب است و همچنین یک درمان نفیس در میز جشن خواهد بود! آن را داغ سرو کنید، به قسمت هایی بریده شوید و از ترکیبی باشکوه از طعم دهنده ها لذت ببرید!
.
مواد تشکیل دهنده:
● ۴ تخم مرغ
● نمک ، فلفل سیاه
● ۲۴۰ میلی لیتر کرم دوتایی
● جعفری
● ۵۰ گرم پنیر
● ۲ بادمجان کوچک
● روغن زیتون
● ۲۰ گرم کره
● ۱۰-۱۵ ورق خمیر فیلو
● ۱۲۵ گرم پنیر بری
● آجیل کاج
.
.
کدخبر: ۳۲۴
واکنش شما چیست؟






