ضرورت نگهداری ۲۴ ساعت دام ذبح شده در دمای چهار درجه یخچال/ مردم از ذبح دام در معابر جلوگیری کنند

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از ضرورت نگهداری ۲۴ ساعت دام ذبح شده در دمای چهار درجه یخچال خبر داد.

ضرورت نگهداری ۲۴ ساعت دام ذبح شده در دمای چهار درجه یخچال/ مردم از ذبح دام در معابر جلوگیری کنند
رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از ضرورت نگهداری ۲۴ ساعت دام ذبح شده در دمای چهار درجه یخچال خبر داد.